Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger dementerar ryktena om Milan

Wenger om Milan-ryktet "Fake news"

ons 7 nov 2018 kl 09:26

Ryktet sa att Gazidis skulle ta med Wenger till AC Milan. Men nu dementerar fransmannen uppgifterna. - Det är fake news-

Den första december tar Gazidis över bakom kulisserna i AC Milan. Att den före detta Arsenal-VD:n skulle ta med sig Wenger över för att ersätta Gattuso har det skrivits friskt om i media. Men om du frågar 69-åringen själv så är det inte riktigt så det ser ut.
- Det enda jag kan säga är att, det är fake news. Om jag skrev på någonstans skulle jag berätta det för er. Det stämmer inte, säger Wenger till BEIN Sports.
Och fortsätter:
- Jag kan inte bestämma över ryktena, jag kan bara bestämma över vad jag gör i mitt liv.

Tidigare har Wenger uttalat sig om sin framtid - och att den inte kommer att vara i England.
- Jag har flera gånger sagt att det bästa för mig inte är att vara i England eftersom jag spenderade så mycket tid i samma klubb hade det varit märkligt att gå någon annanstans, sa han till Sky Sports.

Wenger och Gazidis jobbade tillsammans i tio års tid - och om det blir fler lär vi få se snart.