Medlemmar: 3943 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är Torreira nya Vieira?

Torreira om Vieira-jämförelsen: "Otroligt"

tor 8 nov 2018 kl 14:05

Lucas Torreira har snabbt växt till en favorit bland många fans runt Arsenal. Och när jämförelserna med Patrick Vieira tycker uruguayanen det är "otroligt".

Rent utseendemässigt har de inte mycket gemensamt. Den ene är 1,93m och den andre är 1,68m. Men efter sin fina inledning på säsongen på Arsenals mittfält har jämförelserna mellan Patrick Vieira och Lucas Torreira tagit rejäl fart i media.

Torreira svarar själv på jämförelserna med att han tycker det är väldigt kul, men att han inte riktigt kan mäta sig med honom än.
- Om fansen jämför mig och mitt spel med Patrick Vieira så är det otroligt. Det gör mig väldigt stolt, men jag måste växa en hel del mer före jag kan bli så lång som honom, säger Torreira med ett skratt till Sky Sports News.

Och fortsätter:
- Han är en otrolig spelare, jag kommer ihåg hur jag gick upp på morgnarna i Uruguay för att se han spela. Jag känner mig väldigt glad och jag vill hjälpa laget.