Medlemmar: 8063 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Elneny verkar inte ingå i Emerys framtidsplaner.

Elneny på väg att lämna Arsenal

tis 20 nov 2018 kl 10:53

Han har fått mycket lite speltid under Unai Emery. Nu verkar det som att Mohamed Elneny är på väg att lämna klubben.

Flera engelska tidningar skriver idag att Mohamed Elneny kan lämna Arsenal i januari. Klubben värderar den egyptiske mittfältaren till runt £15 miljoner och kommer bara ett bud så är man inte omöjliga på att släppa 26-åringen som kom från Basel i vinterfönstret 2016.
Enligt The Sun är Leicester beredda att slanta upp för Elneny - som har kontrakt fram till 2022.

Mittfältaren har haft svårt att ta plats i Unai Emerys lag och den här säsongen har det bara blivit spel i Ligacupen och Europa League. Nyligen var Elneny skadad, men han är nu tillbaka och har spelat med det egyptiska landslaget som i fredags blev klart för afrikanska mästerskapet när man besegrade Tunisien med 3-2.
Arsenalspelaren lirade 90 minuter.