Medlemmar: 8077 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sokratis plockar ner en boll borta mot Bournemouth.

Sokratis: "Vi har mer att ge"

mån 26 nov 2018 kl 15:24

17 raka utan förlust. Igår 2-1 borta mot Bournemouth. Mittbacken Sokratis säger att det finns mer att hämta. - Vi är på 70-80 procent av vår kapacitet.

Arsenal har redan tagit lika många segrar på bortaplan som vi gjorde under hela förra säsongen, fyra stycken. Klubben har under Unai Emerys ledning 17 raka matcher utan förlust.
Och när Pierre-Emerick Aubameyang avgjorde med sitt 2-1-mål igår borta mot Bournemouth gick anfallaren upp jämsides med Sergio Agüero i toppen av skytteligan.
Men mittbacken Sokratis Papastathopoulos tror det finns mer att hämta.
- Vi är på 70-80 procent av vår kapacitet. Vi behöver förbättra oss ibland och inte tappa bollen eller att när vi har bollen avsluta och göra mål. Det är skillnaden. Vi behöver förbättra det och vi vet om det. Vi jobbar varje dag med det och jag är en del av laget som jobbar varje dag ihop, säger Sokratis till Evening Standard.

Igår valde Emery att lira tre mittbackar och sedan Bellerin och Kolasinac på kanterna. Det är första gången spanjoren gjort i ligan. Han testade mot Qarabag borta i Europa League.
- Vi behöver tid att arbeta med det, men det som är bra är att coachen hela tiden förklarar, förklarar och förklarar, med videoanalys av varje match. Självklart förändras det ibland med men i slutändan kan vi inte hitta ursäkter för saker som inte är bra. Vi behöver förbättra mer, men det var ett bra resultat (Bournemouth) och största delen av matchen spelade vi bra. Jag har spelat med både fyra och med tre (försvarare). Allt är bra. Om man vinner är allt bra.