Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Aubameyang är bäst bland Arsenalspelarna so far.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

fre 30 nov 2018 kl 12:16

November har kommit och gått och Arsenal är fortfarande obesegrade sen säsongens två första matcher, i november blev det visserligen bara en seger och två oavgjorda resultat men det känns ju onekligen bra att vi har varit obesegrade så pass länge. December inleds med två riktigt tuffa möten när vi tar oss ann först våra stökiga kusiner från norra London och sedan en tuff match mot United uppe på Old Trafford.

I Fantasyligan så har mitt lag Jönsoborgs AIS haft en ganska bra månad, vi parkerar nu på plats 260 och i min bok är det ett klart steg framåt. Bäst i november gick Lars Wahlgren och hans Tjena Sanna FC med 217 intjänade poäng, följd av Eintracht Eda på 215 poäng och Bolldoggarna IF med 214 poäng, det var en tight månad poängmässigt då dom 10 bästa lagen låg inom 11 poäng.
I totalen är det fortfarande Razz Raketer i topp med 904 poäng, ny på andraplatsen är Eintracht Eda med 861 poäng, Kenta´s Army har tappat en placering och finns nu på tredjeplatsen med 859 poäng.

Bland spelarna så är det nu Raheem Sterling i toppen av poängligan, att en City-spelare är i topp är ju inte så konstigt med tanke på att dom är Premier Leagues egen version av Harlem Globetrotters. Chelseas vänsterback Alonso är fortsatt lyckosam och parkerar på andraplatsen, den hårdföre vänsterbacken drar in poäng på löpande band den här säsongen och är ett givet inslag i ett fantasy-lag. På tredjeplatsen hittar vi Alonsos lagkamrat Eden Hazard som också verkar vara tillbaka i gammalt gott slag.

Förste Arsenalspelare hittar vi på åttondeplatsen och det är såklart Pierre-Emerick Aubameyang, där är han följd av Lacazette som rimligtvis kommer att falla lite i listan med tanke på sitt skadebortfall, som trea har vi Mesut Özil. Vi får hoppas att både Lacazette och Özil kommer igång igen i december och drar in lite välbehövliga poäng.

All lycka till i ett december som bjuder på hela sju Premier Legue-fighter med Tottenham, Manchester United och Liverpool som dom tyngsta posterna.