Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba efter dagens första mål.

Auba: "Bästa insatsen för säsongen"

sön 2 dec 2018 kl 18:13

Efter två mål i derbyt mot Tottenham är Pierre-Emerick Aubameyang nöjd med såväl lagets form som med spelarnas mentalitet.

Pierre-Emerick Aubameyang gjorde två mål i matchen mot Tottenham och toppar skytteligan i Premier League. Han säger att laget hela tiden trodde på seger.
- Vi gjorde en fantastisk första halvlek, men efter att vi släppte in 1-1 kom en period när vi inte var bra. Vi hade bra självförtroende i halvtid och vi pratade och visst att vi kunde komma tillbaka i andra halvlek. Vi hade fansen bakom oss och vi kände oss starka så vi gick för segern, säger Aubameyang.

Precis som många gånger tidigare under säsongen var Arsenals andra halvlek resultatmässigt starkare än den första halvleken. Auba väljer att se det som en styrka i laget.
- Vi ser att vi alltid spelar väldigt bra i andra halvlek. Vår mentalitet handlar om att aldrig ge upp.

- Det viktigaste just nu är hur vi presterar, inte tabellen. Vi vill självklart att formen fortsätter och vi fortsätter vinna matcher. Vi är obesegrade i många matcher, så det känns fantastiskt för tillfället. Vi måste fortsätta så här. Det här var bästa insatsen för säsongen.