Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Leno ser fram emot kvällens match mot Manchester United.

"Det här är en speciell match"

ons 5 dec 2018 kl 15:31

Bernd Leno var med i sitt allra första North London Derby i söndags och ikväll ser han fram emot en ny stormatch mot Manchester United.

I en intervju inför kvällens match mot Manchester United säger Bernd Leno att han ser fram emot en speciell match på Old Trafford.
- Det här är en speciell match för vi vet att Manchester United inte har presterat på topp den här säsongen, men de är fortfarande ett storlag med hög kvalité och de har hemmaplan så de kommer naturligtvis vilja vinna, säger tysken till Arsenal.com.

- Pressen ligger på dem så de kommer ha mycket vilja. Jag tror att deras supportrar kommer sluta upp bakom dem så vi behöver prestera på topp för att kunna vinna där.
- Jag har spelat på Old Trafford tidigare [för Bayer Leverkusen] och jag ser fram emot att spela där igen för det är en fantastisk arena. Jag tänker inte på vilka individuella spelare jag kommer möta, jag vill bara ha en bra match och åka hem med tre poäng.

I mål för Manchester United kommer med största sannolikhet David De Gea att stå, en spelare som Leno har respekt för.
- Enligt mig är han en av de bästa, om inte den bästa, målvakten i världen. Hans räddningar och reflexer är fantastiska ibland. Jag gillar att se honom spela, men jag hoppas att han inte har en alltför bra kväll på onsdag.

Xhaka är avstängd i kvällens match på grund av det gula kortet han fick i matchen mot Tottenham i söndags. Özil är det största osäkra kortet inför kvällens match medan Monreal, Koscielny, Mavropanos och Welbeck alla saknas på grund av skador.

Det rapporterades om att Koscielny lämnade planen skadad efter 85 minuters spel med U23-laget under tisdagskvällen, men enligt Arsenal.com har inga nya komplikationer uppdagats för fransmannen, dock är han ännu inte redo för comeback i A-laget.