Medlemmar: 5539 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Nacho, Özil och Ramsey mot Huddersfield?

Trio tillbaka mot Huddersfield?

fre 7 dec 2018 kl 20:13

Nacho Monreal, Mesut Özil och Aaron Ramsey tränade för fullt med laget idag. Nu verkar det som att trion är redo för spel mot Huddersfield.

Tre matcher på sex dagar. Det är vad som väntar när Arsenal rundar av en hektisk vecka med hemmamöte med Huddersfield på lördag. Det finns en hel del skadebekymmer, men om vi ska se till dagens träning och vilka som var med så kanske en del frågetecken kan rätas ut.
En viktig trio spelare verkar i alla fall vara aktuella för spel.

Först och främst ser det ut som att vi kan få en efterlängtad comeback för Nacho Monreal som inte spelat sedan Fulham borta 7 oktober. Vänsterbacken ska dock vara redo för spel och enligt rapporterna så blir det mot Huddersfield.

Mesut Özil sägs också vara aktuell för spel. Tysken har inte lirat sedan Wolves för snart en månad sedan. Han satt visserligen på bänken mot Bournemouth efter uppehållet, men sedan har en ryggskada satt stopp för spel. Rapporterna säger att han körde för fullt med laget idag, men Özil skrev själv på Twitter ikväll att han jobbar hårt för att vara tillbaka så snabbt som möjligt.

När det gäller Aaron Ramsey så ser det ut som att mittfältaren ska vara okej efter sin skada han drog på sig i Manchester i veckan när han tvingades kliva av mot United i paus. Walesaren tränade idag och ska kunna spela.

Kanske också att Laurent Koscielny kan vara aktuell för truppen. Eller om det blir mot Qarabag nästa vecka. Det sade Unai Emery på dagens presskonferens.