Medlemmar: 6115 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Leno är tillfreds med att ha Koscielny tillbaka på riktigt.

Leno hyllar comebackande Kos

mån 10 dec 2018 kl 17:04

Bernd Leno uppskattade Laurent Koscielnys peptalk före derbyt. Och han ser fram emot att klubbens kapten nu är tillbaka i spel.

Det var fem minuter till derbyt mot Tottenham på Emirates Stadium.
Då klev Laurent Koscielny in i omklädningsrummet.
Och höll ett uppskattat peptalk.
- Före Tottenham, har var inte ens med i truppen, men fem minuter före matchen så sade han många, många bra saker om den här matchens historia, hur viktig den är för fansen, klubben och alla spelare. Han är den perfekta kaptenen för oss. Han har en stor personlighet och självklart stor kvalitet. Jag tycker att vi ska ge honom tid att spela. Coachen är lugn med honom för att han vet att han varit skadad länge, säger Leno till Arsenal.com.

Efter hälseneskadan som Kos drog på sig i bortamötet av Europa League-semin mot Atletico Madrid i maj var han tillbaka på bänken för första gången den här säsongen i lördags mot Huddersfield.
Nu räknar de flesta med att han kommer att spela från start i den avslutande gruppspelsmatchen i Europa League mot Qarabag på torsdag.
- Jag är glad för hans skull att han kanske kommer spela mot Qarabag. Han behöver spela för han behöver självförtroendet från att spela. Hans kropp behöver också matchkänslan.