Medlemmar: 4227 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Liten och grym. Det är Lucas Torreira det.

Neville hyllar Torreira: "Väldigt imponerad"

tis 11 dec 2018 kl 17:03

Lucas Torreira har öppnat sin Arsenaltid väldigt starkt. Nu hyllas mittfältaren av Sky-experten Gary Neville. -

Han har snabbt blivit en favorit bland fansen i norra London sedan flytten från Sampdoria. Lucas Torreira har inlett sin tid i Arsenal mycket starkt och hjälpt klubben att nå 21 raka matcher utan förlust.
Nu hyllas 22-åringen av Gary Neville på Sky - som säger att uruguayanen haft stor inverkan på Gunners fina start på säsongen.
- Jag har blivit väldigt imponerad, säger Neville.

Torreira gjorde sitt första Arsenalmål i derbyt mot Spurs. I lördags blev han matchhjälte mot Huddersfield med sin cykelspark.
- Han impact på laget har varit enorm. Jag skulle säga att det är den största om du tänker på den karaktär som Arsenal visat i de andra halvlekarna under säsongen, att alltid fortsätta och tempot de sätter i matcherna, säger Neville.
- Jag tycker att en som han inte ger lagkamraterna några alternativ. När vi har snackat om Arsenal och hur de tagit sig an matcher de senaste två, tre åren och det var aldrig den där känslan att det spelade roll vissa gånger. Som i stora matchen när de alltid gjorde en besviken och man kände att det inte fanns någon ledare där ute på planen som spelarna kunde titta på. Om vi kikar på honom i förra veckans derby. Han tog sig fram och in i boxen med massor med energi som alla andra svarade upp på. Och det här laget behövde det.

- Han är väldigt liten, men också envis. Senaste veckan har han tagit sig in i boxen och gjort två mål. Han är bra med bollen och visar stort mod. Han är en massiv uppgradering på var de har varit men mest av allt den inverkan han har på Arsenals mentalitet är enorm, säger Neville till Sky.