Medlemmar: 7546 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Koscielny är nöjd efter comebacken

Koscielny efter Qarabag "Ett nytt kapitel"

fre 14 dec 2018 kl 08:35

Koscielny gjorde efterlängtad comeback mot Qarabag. Och 33-åringen var nöjd efter matchen, och blickar fram mot en ny period.

Efter att ha dragit på sig en akilles-skada i maj har Koscielny inte kunnat medverka på fotbollsplanen. Men nu är kaptenen tillbaka - och spelade över 70 minuter i gårdagens möte mot Qarabag.  Även om matchen inte blev någon vidare prövning för Koscielny så var han nöjd efter.
- Det var väldigt viktigt för mig. Jag påbörjar ett nytt kapitel i min karriär nu, och jag känner mig bättre både psykiskt och fysiskt, säger Koscielny.
- Det var viktigt att bara njuta, inte resultatet. Jag är väldigt glad, fortsätter mittbacken.

Arsenal vann matchen med 1-0 och Qarabag hade inte mycket att hota med offensivt. Bortalaget mäktade inte med ett enda skott på mål och Koscielnys afton blev tämligen lugn - kanske inte något bra genrep för att kastas in i Premier League-hetfluften.
- Man är starkare nu. Med ett leende och bara njuta med min klubb när jag börjar om resan nu.

Med både Sokratis och Mustafi borta med avstängningar, Holding och Mavropanos skadade så kan Koscielny krävas i Premier League redan på söndag mot Southampton.
- Vi håller på med en process med honom efter den stora skadan, träna med oss, spela med U-23 och i dag var ett stort steg för honom och vi får se på fredag och lördag hur han känns efter den här matchen om han kan vara med och hjälpa oss på planen, säger Unai Emery enligt Mirror.