Medlemmar: 5525 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kos är nöjd med att vara tillbaka.

Kos tvingades tillbaka tidigare än väntat

tor 3 jan 2019 kl 18:49

Han har spelat sex matcher sen comebacken. Men Laurent Koscielny säger nu att han tagit det lugnare att komma tillbaka om inte skadeläget i klubben varit så ansträngt.

Det var i maj och den andra semifinalen av Europa League borta mot Atletico Madrid som Laurent Koscielny drog hälsenan. 12 december mot Qarabag var mittbacken tillbaka.
Sedan dess har det blivit sex matcher för fransmannen.
- Det känns bra. Jag har ingen smärta, säger han.

Själv hade 33-åringen önskat att comebacken skett lite mer lugnt.
- Det var lite förhastat med alla skador vi har i laget, så jag var tvungen att följa upp lite fysiskt, men jag känner mig bra. Det är snabbheten som jag saknar. Det är tufft att spela var tredje dag så jag försöker vara försiktig och inte skada mig själv så att jag blir borta i veckan. Vad som krävs är att vara tillgänglig, jag spelar vissa matcher, andra sitter jag på bänken. Gradvis kommer jag tillbaka.