Medlemmar: 5432 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tvåmålsskytten Joe Willock tackar Arsenalfansen efter matchen.

"En dröm som går i uppfyllelse"

sön 6 jan 2019 kl 14:01

Arsenal tog sig vidare i FA-cupen. För Joe Willock blev det en kanonkväll. Mittfältaren gjorde två av Gunners tre mål. - Det var bra, säger han.

Unai Emery satsade på mycket rutin när Arsenal klev in i FA-cupen igår kväll på Bloomfield Road. Men två unga spelare fick chansen i startelvan. Eddie Nketiah och Joe Willock.
Och för den sistnämnde blev det en speciell kväll.
Arsenal vann med 3-0 - och han gjorde två av målen.
- Det var en speciell dag för grabbarna och även för mig på ett personligt plan. Jag är glad att vi vann och gick vidare till nästa omgång och jag är också glad över de två målen som jag gjorde. Det var bra, säger han till Arsenal.com.

Willock nätade två gånger i första halvlek. Första med skallen efter Aaron Ramseys frispark och andra med foten efter Carl Jenkinsons inspel.
- Vi fick gräva djupt, inte visa några svagheter eller att vi inte kunde hantera långbollarna eller närkampsspelet. Vi visade att vi kunde klara av allt det. Vår kvalitet avgjorde till slut.
Hur känns det att göra två mål i en sådan här match?
- Det är otroligt och en dröm som blir sann. Jag har alltid kollat på den här cupen som ung grabb och att få hjälpa laget att gå vidare till nästa omgång, det är obeskrivligt.