Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Petr Cech vill stå mer - och vill vara kvar i Arsenal.

Cech vill stanna i Arsenal

mån 7 jan 2019 kl 15:27

Han höll nollan mot Blackpool. Sen sa Petr Cech att han vill stanna i Arsenal.

Häromdagen sade Arsenaltränaren Unai Emery att han inte visste om Petr Cech skulle bli kvar i Arsenal resten av säsongen. Keeperns kontrakt går ut i sommar - och hans framtid är oviss.
I lördags höll han nollan när han fick stå mot Blackpool.
Och efter matchen sade 36-åringen till Evening Standard att han gärna stannar i klubben.
- Jag skulle vilja stanna, men vi är i januari, säger Cech.

- Säsongen är lång och man vet aldrig vad som händer. Jag känner mig inte stressad eller pressad. Jag gör bara mitt jobb och vi kan lätt sätta oss och snacka om det, så vi får se. Jag har inga anbud så efter transferfönstret får vi snacka och se var vi är.

Om situationen, att Bernd Leno tagit över som nummer ett, säger Cech:
- Jag tycker inte synd om mig själv. Jag får vänta på min chans att stå i ligan efter skadan. Det är som det är, men sånt händer i fotboll. Jag är väldigt nöjd med vad jag har presterat så att bli skadad var oturligt för mig, men såklart spelar kollegan in. Om han behåller sin plats så får jag sitta och vänta. Jag fortsätter att jobba varje dag. Jag är redo varje match om managern väljer att spela mig

När Arsene Wenger var tränare fanns en överenskommelse att till exempel David Ospina skulle stå i cuperna och i Europa. Någon sådan deal finns inte nu enligt Cech.