Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här är de två bästa Arsenalspelarna i FPL.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

tis 5 feb 2019 kl 14:55

Så har 2019 inletts och ett skadeskjutet Gunners har inlett året aningen trevande, tre segrar och två förluster blev det i januari. Hoppet om en plats i nästa säsongs Champions League lever fortfarande men det krävs att laget steppar upp i resterande delen av säsongen för att så ska bli.

I Arsenal Swedens fantasy-liga faller mitt mäktiga Jönsoborgs AIS som en fura, mitt mål om top 100 ser lite avlägset ut när jag för stunden parkerar på en 354:e plats i ligan. Men nya tag nästa säsong eller hur var det vi sa…

Bäst i januari var Erik Robertssons ElRobSquad som kammade in 281 poäng, tätt följd av North London FC på andra plats med 277 poäng och The Invincibles med 275 poäng på tredjeplats.

Robin Falk och hans Razz Raketer ligger kvar i toppen av totalen med 1645 poäng, ny tvåa är ZamboniDriveThruCrew med 1594 poäng. Eintracht Eda har halkat ned en placering till tredjeplatsen med 1589 poäng.

I spelarnas poängliga så ligger Mo Salah inte helt oväntat kvar i topp, den eviga formtoppen som Egyptern befinner sig i är verkligen häpnadsväckande. Eden Hazard fortsätter att plocka poäng och tar andraplatsen medan Sterling som också har en superfin säsong i Guardiolas version av Harlem Globetrotters parkerar som trea.

Fyra på listan i totalen har vi vår egen Pierre-Emerick Aubameyang som då såklart är bäste poängplockare i Arsenal-ledet, den hårt jobbande Alexandre Lacazette ligger väntat kvar på andraplatsen medans min hjälte Lucas Torreira igen återfinns som trea.

Låt poängen rulla in i februari vänner!