Medlemmar: 4605 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sokratis tillbaka i träning.

Sokratis och Xhaka tillbaka i träning

tor 7 feb 2019 kl 11:33

Skadorna fortsätter följa efter Arsenal. Men nu kommer glädjande besked - både Sokratis och Xhaka är tillbaka i full träning.

Arsenals skadelista är fortsatt lång. Hector Bellerin, Rob Holding och Hector Bellerin har alla långtidsskador och ser inte ut att komma tillbaka förrän nästa säsong. Mustafi har rapporterats ha problem med ryggen och ser ut att missa helgens möte mot Huddersfield. Men nu kommer äntligen lite glädjande nyheter. Både Xhaka och Sokratis är tillbaka i träning.

Sokratis som har varit skadad sedan förlustmatchen i FA-cupen mot Manchester United ett par veckor sedan. Men i dag postade greken en bild på sitt Instagram-konto som visade att försvararen var tillbaka i träning.

Även Granit Xhaka, som har haft problem med ljumsken vilket har hållit honom borta från spel i de senaste två matcherna, avslöjade att han är tillbaka i träning.

Sokratis kommer nog inte vara spelklar tills på lördag, men Xhaka kommer högst troligt figurera i truppen.