Medlemmar: 3943 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Torreira stortrivs i Arsenal

Torreira vill stanna länge i Arsenal

ons 13 feb 2019 kl 08:17

Torreira har blivit en favorit bland fansen. Uruguayanen verkar stortrivas i London. På Arsenal.com berättar han om sitt nya liv - och hyllar Mesut Özil.

Lucas Torreira är nöjd med livet i London. Efter att ha skrivt på förra somaren har Uruguayanen snabbt växt in i sin roll på mittfältet och blivit en viktig pjäs i Unai Emerys Arsenal. Nu berättar mittfältaren att han vill stanna i Arsenal länge - och att han lever drömen i att spela med spelare som Lacazette och Özil.
Torreira berättade för Arsenal.com att han vill ge allt för Gunners och att han vill fortsätta växa som fotbollsspelare.
- Jag gav mitt liv till mitt land, och nu har jag den här möjligheten i Arsenal, säger 23-åringen.
- Jag anpassar mig efter många nya saker och jag hoppas jag kan stanna i London en lång tid.

Mesut Özil verkar vara långt nere i frysboxen. Men Torreira hyllar den tyska super-stjärnan och verkar trivas och utvecklas bra i hans sällskap.
- Det har också varit fantastiskt att få spela bredvid några riktiga världsklass-spelare. I omklädningsrummet sitter jag mellan Mesut Özil och Alex Lacazette. Mesut och Laca är fantastiska spelare och människor. De för med den touchen av kvalitet som det här laget behöver. De bestämmer tempot i varje sekvens i matchen. Laca är i en fin målform, vilket är väldigt viktigt för oss.
- När jag kom till klubben sa de att mitt skåp i omklädningsrummet skulle var amellan Laca och Mesut. Jag skulle aldrig kunna ens dröma om någonting sådant. Jag är väldigt priviligerad att leva detta vid 23-års ålder.

Torreira har fått spela i alla 26 av Arsenal Premier League matcher den här säsongen och gjort två mål och lika många assist.
Full text finns på Arsenal.com