Medlemmar: 7228 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Monchi kommer jobba med Sanllehi i Arsena från och med i sommar om vi ska tro Marca.

Monchi till Arsenal i sommar?

sön 24 feb 2019 kl 11:16

Monchi till Arsenal. Marca skriver att han kommer lämna Roma i sommar för att börja jobba med Unai Emery i London.

När Ivan Gazidis lämnade Arsenal utsågs Venai Venkatesham och Raul Sanllehi som efterträdare. Den sistnämnde fick sportsligt ansvar - head of football. Sven Mislintat ville bli "technical director", men det jobbet fick inte tysken och lämnade klubben tidigare den här månaden.
Nu verkar det som att spanjoren Monchi kommer att få den rollen i klubben.

Monchi, som egentligen heter Ramón Rodríguez Verdejo, är en 50-årig spansk före detta keeper som jobbat med Unai Emery i Sevilla. Just nu är han i Roma, men Marca skriver att han kommer lämna Italien i sommar för att teama upp med Emery i norra London.
Hans kontrakt med Roma går ut ut i juni.