Medlemmar: 7545 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Guendouzi är redo att jobba hårt för framgång.

Guendouzi: "Jag spelar med hjärtat"

tor 7 mar 2019 kl 15:40

Tillbaka i Frankrike. Nu berättar Matteo Guendouzi hur han slagit sig in i Arsenals lag så snabbt. - Jag fightas för mitt lag och spelar med hjärtat, säger han.

Matteo Guendouzi har tidigare berättat att en av anledningarna till att han lyckades slå sig in i Arsenals A-lag direkt var att han stannade och var med klubben hela försäsongen.
Inför kvällen möte med Rennes i Europa League var mittfältaren med på presskonferensen.
Och där pratade han mer om detta.
- När jag kom till Arsenal förra året så var vi i Singapore på träningsläger och jag visste att det var viktigt för mig att visa vad jag kunde. Jag visste att jag var tvungen att spela bra och jag gjorde det också. Så där fick jag självförtroende från tränaren och de andra spelarna. Förhoppningsvis fortsätter det så, säger han.

Om sin egen spelstil och varför det gått så bra säger fransmannen:
- Jag är ung och har massor med energi. Jag springer för mina lagkamrater, fightas för mitt lag och spelar med hjärtat och ger alltid 150 procent i varje match. Jag ger allt. Det är hemligheten tror jag för min framgång så här långt.