Medlemmar: 8839 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Monreal tror det blir ett tufft race om Champions League-platserna.

"Tre klubbar slåss om en plats"

sön 10 mar 2019 kl 13:23

Racet om Champions League-platserna går vidare. Idag: Arsenal v Manchester United. - Vinner vi är vi ett steg närmare vårt mål, säger Nacho Monreal.

Vi får hoppas att Arsenalspelarna har skakat av sig den klena insatsen i Frankrike i torsdags. Gunners föll i det första mötet med Rennes med 1-3. För idag går jakten om en topp fyra-plats vidare.
Manchester United kommer till norra London.
Och vinnaren i den här matchen kommer att skaffa sig ett bra läge inför de avslutande åtta matcherna i Premier League.

Nacho Monreal säger så här inför eftermiddagens match på Emirates Stadium:
- Vi har en möjlighet att nå vårt mål och första steget är på söndag. Vi behöver glömma vad som hände i FA-upen och fokusera på nästa match och försöka ta tre poäng. Gör vi det så är vi ett steg närmare vårt mål.
Arsenal och Manchester United har mötts två gånger den här säsongen. Ligamatchen på Old Trafford slutade 2-2. FA-cupmötet i London vann United med 3-1.

- Det är fortfarande nio matcher kvar och det kommer att bli riktigt tufft till slutet av säsongen. Vi ska inte heller glömma bort att det är en till klubb med här, Chelsea. För tillfället är det tre klubbar som slåss om en match, men självklart skulle det vara perfekt för oss att ta tre poäng i helgen, säger Monreal.
Nu är nog intervjun med spanjoren gjord innan lördagens matcher.
För frågan är om vi inte kan räkna in Tottenham i racet också.
De föll mot Southampton igår och vinner Arsenal är man bara en poäng efter.