Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kos gjorde en ny stabil match igår när Arsenal slog Manchester United.

Koscielny syddes på planen

mån 11 mar 2019 kl 12:46

Nere för räkning. Men Koscielny kunde spela vidare mot Manchester United efter att han stora jack på benen stejplades ihop.

Det var i den 52:a minuten igår mot Manchester United som Laurent Koscielny tvingades få hjälp inne på planen. Arsenalkaptenen låg kvar länge och ett tag såg det ut som att han skulle behöva bryta när man tittade på tv-bilderna.
Men Kos fick hjälp.
Reste sig och spelade klart matchen.

Efter 2-0-segern rapporterade Mattias Karén på Twitter att Arsenal bekräftat att Koscielny syddes inne på planen innan han kunde spela vidare. Fransmannen hade ett jack på ena benet som var sju-åtta centimeter. Men klubbens medicinska team stejplade ihop såret snabbt och 33-åringen kunde spela vidare.