Medlemmar: 4978 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

AMN gjorde en mycket bra andra halvlek mot Manchester United igår när Arsenal vann med 2-0.

"Det är ett fantastiskt resultat"

mån 11 mar 2019 kl 13:25

Arsenal tog en viktig seger igår i jakten på Champions League. Efter matchen sade Ainsley Maitland-Niles: - Alla gav allt och vi lyckades vinna med 2-0. Det är ett fantastiskt resultat.

Han satt på bänken mot Rennes och i derbyt mot Tottenham - men Ainsley Maitland-Niles har inte spelat sedan förlusten i Vitryssland för snart en månad sedan.
Mot Manchester United var han tillbaka.
Och spelade wingback när Unai Emery valde att lira med trebackslinje.

Efter 2-0-segern snackade 21-åringen med Arsenal.com om matchen.
- Det är ett fantastiskt resultat av grabbarna. Alla gav allt och vi lyckades vinna med 2-0. Det är ett stor seger för oss. 2-0 på hemmaplan. Folk kommer inte hit och förväntar sig att vinna enkelt. Men vi behöver jobba på och göra det svårt för lagen som kommer hit så att de vet att de inte kommer att vinna.
Om pressen på laget inför matchen sade han:
- Ja, självklart visste vi betydelsen av matchen. Managern snackade med oss i veckan och speciellt efter förlusten mot Rennes. Vi behövde ställa saker till rätta nu.

Om att Lacazette gav straffen till Aubameyang:
- Vi är alla lagspelare. Vi dör för det här laget och det kunde ni se idag i varje tackling, varje gång vi jobbade hemåt och varje blockering. Det var fantastiskt att se.
Om atmosfären inne på arenan:
- Fansen var briljanta och vi behöver dem bakom oss varje stag vi tar, inte bara idag. Inte bara i stormatcher. Även i matcher som vi inte måste vinna, men som vi ska vinna. Det är fantastiskt att göra ljudet från fansen.