Medlemmar: 3715 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lacazette tillgänglig för spel på torsdag.

Lacazette tillgänglig för spel på torsdag

tis 12 mar 2019 kl 18:01

Arsenal spelar en avgörande Europa League-match mot Rennes på torsdag och idag kom nyheten att Lacazette kommer finnas tillgänglig för spel.

Det var i första matchen mot BATE Borisov som Lacazette blev utvisad på grund av en armbåge i ansiktet på en motspelare i slutminuterna. Fransmannen fick rött kort direkt och en automatisk avstängning i tre matcher vilket skulle innebära att han missade dubbelmötet mot Rennes.

Nu meddelar dock UEFA att Lacazette kommer finnas tillgänglig för spel redan till torsdagens match mot Rennes. Det är disciplinnämnden inom UEFA som delvis godkänner överklagan som Arsenal lämnat in och förkortar straffet till två matchers avstängning, vilket fransmannen alltså redan avtjänat i och med att han varit avstängd i returmötet mot BATE Borisov och första matchen mot Rennes.

Arsenals nästa Europa League-match är nu på torsdag då man har i uppgift att vända ett underläge med 3-1 från första matchen. Avspark 21.00 och matchen visas på Kanal 9 och Eurosport Player.