Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hunou förväntar sig en tuff match i norra London ikväll.

Hunou: "Arsenal är fortfarande favoriter"

tor 14 mar 2019 kl 13:59

Rennes leder med 3-1 inför kvällens returmöte i Europa League. Men anfallaren Adrien Hunou säger: "Arsenal är fortfarande favoriter".

Kan Arsenal vända underläget och ta sig vidare i Europa League?
Ja, det visar sig ikväll när returmötet med Stade Rennes spelas på Emirates Stadium. Fransmännen leder med 3-1 efter den första matchen på Roazhon Park. Gunners måste alltså vinna med minst 2-0 för att gå vidare till kvartsfinal.

När Unai Emery fick frågan på presskonferensen om Arsenal är favoriter svarade spanjoren att han inte funderade så mycket på det.
Men gästernas anfallare Adrien Hunou tycker dock att det är solklart, trots resultatet i den första matchen.
- Arsenal är fortfarande favoriter inför returen. Vi förväntar oss en väldigt svår match, med en del utrymme. Det är bara två mål som skiljer. Vi behöver värdera våra styrkor som vi gjorde i den första matchen, säger han till Ouest-France.

Hunou säger att Rennespelarna såg delar av Arsenals 2-0-seger mot Manchester United i omklädningsrummet.
- Matchen var på, på tv. Vi såg att de vann med 2-0 och ville visa en stor reaktion. Det kommer att bli en viktig match för dem, som för oss kväll, som de förberedda väl med att slå Manchester United. Vad som är viktigast för oss är att vi behåller fokus på vår prestation.