Medlemmar: 6557 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

U21 för Guendouzi - Dubai för Lacazette, som ännu en gång nobbas av Deschamps.

Laca nobbas igen - Guendouzi med i U21

tor 14 mar 2019 kl 15:59

De franska landslagstrupperna är också presenterade. Där konstateras att Alex Lacazette inte får plats i Deschamps lag - men att Matteo Guendouzi är uttagen i U21-landslaget.

Alexandre Lacazette står nog inte så högt i kurs hos den franska landslagsledningen. För när truppen idag presenterades till EM-kvalmatcherna mot Moldavien och Island fanns Arsenalstrikern än en gång inte med.
Detta trots att han varit bra den här säsongen och nätat 15 gånger - varav 13 i Premier League.
Laca fick inte spela VM för Frankrike i somras och när han kallades in i höstas när Paul Pogba och Anthony Martial lämnade återbud tackade han nej till spel.

Men i den franska U21-truppen har vi en Arsenalspelare med. Och en före detta. För där får Matteo Guendouzi chansen när träningsmatcher mot Tyskland och Danmark väntar.
Även Jeff Reine-Adelaide är med. Den förre Arsenalspelaren är nu i Angers.

Kommentarer

Bild för Fredde

Bra det, då kan vi matcha han hårdare. Klart han ska vara ordinarie i ett franskt landslag.

You win some, you draw some

Bild för Sven-Erik Eriksson

Håller till 100% med dig om din första mening. Den andra håller jag däremot inte med om. Han är bra för oss, visst, men för ojämn för franska landslaget. 

Grizman och mbappe behöver pappa Giroud !

I med-och motgång!

 

 

Bild för Joacim Nyberg

O giroud e inte ojämn menar du elle? Dock bidrar han med ett annar sorts spel. Men laca borde gå före han ändå.. men bra för oss då en han fräsch o pigg i våra sista matcher