Medlemmar: 8767 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Overmars, Valencia, Sarr och Pope är några det snackas om.

Här är de senaste transferryktena

lör 16 mar 2019 kl 19:06

Trots att det är mittemellan två transferfönster är det mycket surr. Vi har samlat det mesta av det bästa från de senaste dagarna.

Arsenal ska ha kontaktat Rennes förra veckan i Frankrike efter 1-3-förlusten om Ismaila Sarr. Senegalesen har varit på Gunners radar ett tag. Det sägs vara en spelare som Sven Mislintat velat ha till klubben och intresset för den snabbe yttern har inte minskat för att tysken lämnat Arsenal (The Sun).

Milananfallaren Suso ska finns högt på upp på Arsenals transferlista. Det skriver Mirror. Men det är inte bara Gunners som vill ha 25-åringen. Även Tottenham och Chelsea sägs vara intresserade.

Det verkar som att Arsenal kommer att gå miste om sportchef Monchi. Spanjoren sägs vara på väg tillbaka till Sevilla. Monchi lämnade Roma nyligen och länkades hårt ihop med en flytt till norra London. Sevillas president Jose Castro har bekräftat att man för samtal med Monchi. Andra kandidater för jobbet i Arsenal är Steve Morrow och Marc Overmars (Metro).

Antonio Valencia ska lämna Manchester United i sommar när hans kontrakt går ut. Det säger hans pappa, tillika hans agent och på frågan om klubbar som är intresserade av 33-åringen svarar han: Arsenal, West Ham, Inter och en klubb i Kina (Metro).

The Sun hävdar att Arsenal ska vara intresserade av Burnleykeepern Nick Pope, som sägs kosta £10 miljoner att köpa loss. Tidningen skriver att Gunners ser honom som ersättare till Petr Cech som lägger av i sommar även fast det mesta av snacket på målvaktssidan säger att Unai Emery kommer att ge Emiliano Martinez chansen som nummer två bakom Bernd Leno. Martinez är just nu på lån i Reading.

Ännu en gång är Celtics vänsterback Kieran Tierney på tapeten. The Sun skriver att Arsenal vill köpa loss 21-åringen, men det finns konkurrens från Leicester som också är intresserade då Ben Chilwell kan vara på väg bort.