Medlemmar: 7194 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här är några spelarna det snackas om på transfermarknaden.

Dagens transferrykten

ons 20 mar 2019 kl 16:38

Martins, Manolas och Giroud. Några av spelarna det snackas om i dagens transfergenomgång.

Arsenal sägs vara intresserade av Atletico Madrid-anfallaren Gelson Martins, som just nu är på lån i Monaco. Talksport skriver att Arsenal försökte låna 23-åringen i januari, nu ska man vara intresserade av att köpa loss honom i sommar. Martins har gjort tre mål och tre assist under sin tid i problemlaget Monaco.

Enligt uppgifter från Brasilien ska Arsenal, tillsammans med en massa andra klubbar, vara intresserade av den 17-årige anfallaren Gabriel Martinell från Ituano (Express).

Denis Suarez, som lånades in från Barcelona i januari, har ännu inte startat en match för klubben. Arsenal kan köpa loss 25-åringen i sommar för £18 miljoner - men den möjligheten ska man nu nobba, enligt The Sun. Suarez svarade på ryktena via Instagram och skrev: "Let them keep talking".

Arsenal sägs spana in Getafemittbacken Djene Dakonam - som har en utköpsklausul på £30 miljoner. Det skriver spanska AS. De påstår att Arsenal redan tagit kontakt med La Liga-klubben. Unai Emery ska ha funnits bland publiken i Getafes bortamatch mot Valencia, en match som slutade 0-0. Man tror att Arsenaltränaren scoutade Dakonam.

Den förre Arsenalstrikern Olivier Giroud öppnar för att lämna Chelsea i sommar då han bara får spela i Europa League. Strikern är inte främmande för att gå ner en nivå för att få mer speltid och han säger sig kunna avsluta karriären i Frankrike. Lyon och Marseille lär vara intresserade (RTL via Get French Football News)

Romas mittback Kostas Manolas kan vara på väg till Arsenal i sommar. Om Roma missar Champions League kostar 27-åringen "bara" £31 miljoner. Även Manchester United sägs vara intresserade (Calciomercato via Mirror).