Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är detta Arsenals nya technical director?

Campos intressant för Arsenal

fre 22 mar 2019 kl 15:43

Det blev inget med Monchi. Nu ryktas det att Luis Campos är aktuell för rollen som "technical director" i Arsenal.

Arsenals jakt på en sportslig ledarfigur, en så kallad technical director går vidare. Tidigare den här veckan tackade den som verkade vara huvudkandidat till jobbet, spanjoren Monchi, nej då han valde att återvända till Sevilla efter sin tid i Roma.
Det har även snackats om Marc Overmars, men han förlängde nyligen sitt kontrakt med Ajax.

Nu har ett nytt namn seglat upp som kandidat till jobbet. Och det är Luis Campos som nämns som aktuell för Arsenal. Den 54-årige portugisen jobbar för Lille i Frankrike och har en diger fotbollsbakgrund - bland annat som scout för Real Madrid.
Campos sägs även vara aktuell för jobbet i Roma. Men också Chelsea och tidigare Manchester United har visat intresse.