Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här är några av spelarna det snackas om på transfermarknaden.

Helgens transfersnack

mån 25 mar 2019 kl 19:44

Ännu en helg utan Arsenalmatch. Då samlar vi det mesta av det bästa silly season-snacket.

football.london skriver Charles Watts att Arsenal kommer att prioritera två positioner under sommaren. Det är dels en ytter och dels en ersättare till Aaron Ramsey. Då ska Rennes Ismaila Sarr och PSG:s Christopher Nkunku båda vara aktuella för The Gunners.

Arsenal ska ha skickat scouter för att kika in Nicolo Barella i lördagens EM-kvalmöte i Udinese. Italien vann med 2-0 mot Finland och Cagliarimittfältaren blev målskytt i matchen. Även Chelsea sägs vara intresserade av den 22-årige mittfältaren som enligt italiensk media kan kosta £43 miljoner i sommar (Metro).

Joe Aribo - det är en spelare som ska finnas med på Arsenals radar. Det skriver Mirror. Enligt tidningen har klubben scoutat den 22-årige Charltonprodukten vid ett flertal tillfällen. Mittfältaren har gjort sex mål på sina 28 matcher den här säsongen i League One.

Arsenal ska även ha en striker med på inköpslistan för sommaren och det är den forne franske storbacken Lilian Thurams son Marcus. Fransk media rapporterar att både Arsenal och Dortmund är seriöst intresserade - det skriver Mirror. Marcus Thuram är 21 år och lirar för Guingamp.