Medlemmar: 8152 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Barella och Fraser på Arsenals radar. Walcott kan vara på väg bort från Everton.

Dagens transferrykten

tor 4 apr 2019 kl 17:48

Fraser, Walcott och agentkostnader. Det är några av ämnena i dagens sillysvep.

Det snackas om att Arsenal ska vara intresserade av Bournemouths Ryan Fraser. Den 25-årige skotten är smickrad över intresset. Så här säger yttern till Sky: "Jag ska inte ljuga, det är trevligt. Det betyder att man gör något bra".

FA har nu släppt siffrorna på hur mycket klubbarna i Premier League lade på agenter förra säsongen. Och även om Arsenal pungade ut med mer än 100 miljoner kronor (£11,18 miljoner) så är det blygsamt i jämförelse med Liverpool som betalade £43,79 miljoner.

Arsenal ska ha skickat en scout igen för att kolla in Cagliaris mittfältare Nicolo Barella (The Sun).

Den förre Arsenalspelaren Theo Walcotts framtid i Everton är i farozonen. Det skriver Guardian. Anfallaren har tappat sin plats i laget och är lagets bäst betalde spelare. Walcott har en veckolön på £110 000 plus bonusar och har över två år kvar på sitt kontrakt med Liverpoolklubben. Det har bara blivit tre ligamål den här säsongen och därför funderar Everton på att sälja honom i sommar.