Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Neres, Herrera, Xhaka och Alderweireld är några av spelarna det snackas om.

Helgens transfersnack

mån 15 apr 2019 kl 17:11

Xhaka, Alderweireld och Ander Herrera. Det är några av spelarna som figurerar i dagens transfergenomgång.

Arsenal uppges vilja värva Tottenhams belgiske mittback Toby Alderweireld. 30-årigen har en utköpsklausul på £25 miljoner som aktiveras i sommar. Även Manchester United ska vara intresserade skriver Talksport.

Inter rapporteras vilja köpa loss Granit Xhaka i sommar (Express).

Bournemouth sägs fundera på om de ska casha in i sommar på Ryan Fraser. Arsenal är intresserade av den 25-årige skotten vars kontrakt går ut sommaren 2020 (Mirror).

Arsenal kan göra ett sista-minuten-försök att värva Ander Herrera i sommar. Spanjorens kontrakt med Manchester United går ut i sommar och det har snackats om att han är på väg till PSG - som sägs ha erbjudit 28-åringen ett treårskontrakt värt £180 000 i veckan (Express).

Både Arsenal och Everton sägs ha haft samtal med David Neres om en transfer. Den 22-årige Ajaxyttern lär kosta runt 35 miljoner pund. Telegraph rapporterar om intresset och att Ajax sade nej till ett bud på brassen i januari.

Christopher Nkunku var aktuell för Arsenal i vintras. Nu är han det igen. Den 21-årige mittfältaren sägs ha nobbat ett nytt kontraktsförslag med PSG och ryltas nu återigen vara av intresse för The Gunners (Le Parisien).