Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Leno försökte muntra upp Foster efter matchen.

"Det är inte ditt fel, han är för snabb"

tis 16 apr 2019 kl 00:49

Matchen på Vicarage Road avgjordes efter Ben Fosters tavla. Men på väg ut sade Bernd Leno åt Watfordkeepern att det inte var hans fel.

Allt hände mellan den tionde och tolfte minuten. Först hann inte Ben Foster rensa bort bollen och Pierre-Emerick Aubameyang kunde blockera in 1-0 till Arsenal.
Sen åkte Troy Deeney ut.
Efter matchen snackade Watfordkeepern Foster med Sky där han berättade om "tabben".
- Jag är bedrövad och har bett mina lagkamrater och fansen om ursäkt. Även fast vi bara hade tio man så tyckte jag att vi var det bättre laget. Det var vi som tryckte på och Arsenal så nöjda ut med att kontra. Jag borde ha "Cruijffat" honom. Men det är inte riktigt min stil.

Han fick dock stöd av Arsenalkeepern Bernd Leno efter matchen.
- Jag skulle bara dra bollen till min vänsterfot och spela ut den, och innan jag visste så var han ikapp mig, helvete vad snabb han är. Han ska ha cred för det. När vi gick av planen snackade jag med Bernd Leno och han sade "det är inte ditt fel, han är för snabb". Och jag håller med. Det är ett lysande mål. Med spelare som han som är så snabb så måste jag göra mig av med bollen snabbare.