Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ainsley Maitland-Niles går från klarhet till klarhet och stod för ännu en fin insats mot Napoli.

"En tyngd lyftes från våra axlar"

fre 19 apr 2019 kl 12:41

Ainsley Maitland-Niles stod för ännu en fin insats i bortamötet med Napoli. Efter matchen sade han att segern var av stor vikt för laget.

Arsenal var aldrig riktigt hotade i returmötet med Napoli efter en stabil försvarsinsats som inte släppte till mycket. Det tidigare så kritiserade försvarsspelet fungerade riktigt bra, något som enligt Maitland-Niles gav laget stor uppmuntran inför fortsättningen.
- Det känns som om en tyngd har lyfts från våra axlar. Laget förtjänade verkligen den här segern, och idag var vi bra i försvarsspelet hela vägen från anfallare till målvakt. Publiken förde en hel del liv så det var svårt att höra varandra ibland, vi fick skrika lite högre än normalt så att vi hade koll på vad vi skulle göra hela tiden.

Med blicken fram emot kommande matcher säger han så här:
- Det känns bra att gå in till semin, managern tror verkligen på oss och det har gett oss självförtroende. Sättet han pratar om oss som spelare och lag är väldigt bra. Vår kapacitet är det inget tvivel om, nu gäller det bara att vi går ut och visar den i de kommande matcherna.