Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det var en frustrerad Emery som mötte pressen efter machen.

"Det är frustrerade"

mån 22 apr 2019 kl 11:35

Förlusten mot Crystal Palace var den första förlusten på hemmaplan i ligan sedan säsongens första match - och den kom när vi behövde en seger som mest. Emery erkänner att det är frustrerande.

Unai Emery erkände att han var frustrerad när han mötte pressen efter förlusten mot Crystal Palace på söndagskvällen men trots det försökte han hålla humöret uppe inför matchen mot Wolves på onsdag.
Arsenal lyckades aldrig få kontroll på matchen och dåligt försvarsspel blandat med individuella misstag och oskärpa framför mål gjorde att vi inte lyckades komma ikapp Palace när gästerna väl tagit ledningen.
- Det är klart att vi är frustrerade, det här var en bra möjlighet för oss, sa Emery till media under presskonferensen efter matchen.

- Men vi kan slå fast att vi haft stora chanser i matcherna innan den här och då lyckades vi ta poäng. Det har gjort att vi fortfarande kan nå vårt mål - att spela i Champions League. Vi kan göra det antingen via Premier League eller Europa League. Idag lyckades vi inte utnyttja chansen vi får men det förändrar inte vårt mål.
- Det är viktigt att vi förbereder oss bra inför matchen mot Wolverhampton. Vi har allting i egna händer för vi behåller kontrollen på topp fyra om vi vinner.

Då Emery fick frågan angående hur matchen mot Palace utvecklades och sättet som vi förlorade på sa han:
- Först och främst är det för att de har bra spelare. Sedan handlar det om att vi idag misslyckades i de fasta situationerna. Första målet kommer på en frispark, det tredje på en hörna. Idag hade vi större problem än vi hade velat och vi lyckas inte få ordning på det. Det är svårt att vinna och vinna och vinna, ibland stöter man på resultat som idag. De har bra spelare och en bra coach - de vann hos Manchester City, Newcastle och Leicester. Vi visste att det skulle bli tufft och idag lyckades vi inte få ordning på vårt eget spel som vi hade önskat.

Det hade varit en bra möjlighet för oss att koppla grepp om en topp fyra placering men vi misslyckades. Även om vi borde ha vunnit gör det faktum att våra konkurrenter tappade poäng att vi fortfarande har en chans på Champions League. På onsdag är det dags för match igen, då på bortaplan mot Wolverhampton.