Medlemmar: 6223 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Iwobi har inte gett upp om Champions League

"Vi måste blicka framåt"

fre 26 apr 2019 kl 12:39

Alex Iwobi har pratat med Arsenal.com efter förlusten mot Wolves och han trycker på att vi måste fortsätta blicka framåt och inte ge upp en topp fyra-placering ännu.

Onsdagens förlust mot Wolves betyder att vi inte längre har Champions League i egna händer, utan istället är vi beroende av vad andra klubbar gör för att vi ska kunna lägga vantarna på en av de eftertraktade topp fyra-placeringarna.

Alex Iwobi har uttalat sig efter onsdagens förlust och trots att han erkänner att det är svårt att vara positiv efter den senaste förlusten så gäller det för oss att inte tappa hoppet.
- Självklart är vi besvikna, säger han till Arsenal.com. Det är ett dåligt resultat för oss eftersom att vi vill in i topp fyra, men vi kan inte haka upp oss på det, vi måste blicka framåt.
- Vi är besvikna men senaste gången vi förlorade två matcher på raken i ligan så slutade vi med att vi gick in i en imponerande obesegrad streak. Vi får använda det som en självförtroendeboost, gå tillbaka in i träning och lägga fokus på nästa match.

Gällande lagets värdelösa bortaform kan inte heller Iwobi säga vad som är det underliggande problemet.
- Jag vet inte vad det beror på, jag kan inte sätta fingret på det. Kunde vi det skulle vi gjort något åt det. Jag tror att det är en mental grej - vi måste bara fortsätta kämpa, att jobba tillsammans som ett lag och se framåt.
- Det är inte kört ännu. Så länge vi har en chans så kommer vi fortsätta kämpa.