Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Özil trivs bra i Arsenal och i London.

Özil: "Jag vill stanna i Arsenal"

ons 1 maj 2019 kl 19:05

Transfersnacket finns där - men det är två år kvar på kontraktet. Och Mesut Özil trivs i Arsenal. - Jag vill stanna, säger han.

Mesut Özil har lite grann åkt ut och in ur Unai Emerys Arsenallag den här säsongen - och med ett jättekontrakt i ryggen finns hela tiden snacket om att klubben vill göra sig av med mittfältaren i sommar för att lätta på lönetrycket.
Men 30-åringen har två år kvar på kontraktet.
Och trivs bra i klubben.
- Yes, varför skulle jag inte göra det? Jag är 30, men har fortfarande några år till i kroppen. Det är så klart även upp till klubben, men jag har två år kvar. Efter det får vi se, säger han till Sky.
- Absolut vill jag stanna.

Han medger dock att det har varit en frustrerande säsong - men säger också att det inte finns några problem mellan honom och Unai Emery.
- Nej, absolut inte. Det är alltid spekulationer, men alla inom klubben vet att vår situation är bra.
- Det är frustrerande att inte få spela. Jag vill spela varje match. På grund av skador har jag missat matcher, men sådan är fotbollen. Tränaren gör sina val vilket ibland betyder att du inte får starta, men man måste fortsätta jobba.

Özil missae mötet med Leicester i söndags, men ska enligt Unai Emery vara spelklar till matchen mot Valencia i Europa League på torsdag kväll.