Medlemmar: 3145 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Slutet är nära för Cech - men först vill keepern vinna Europa League.

Cech vill lyfta en pokal till

mån 6 maj 2019 kl 09:37

Efter säsongen slutar han och igår tackades Petr Cech av. Nu hoppas tjecken på en sista grej i karriären. - Jag vill gå till final och lyfta en sista pokal, säger han.

Det var inte bara Aaron Ramsey som tackades av igår efter matchen mot Brighton. Även Petr Cech och Danny Welbeck fick sina hyllningar.
Petr Cech kom till Arsenal från Chelsea 2015.
Efter fyra säsonger är det nu färdigspelat. I sommar är karriären över.
- Just nu är det lite blandade känslor för vi ville vinna matchen så i det här ögonblicket är det väldigt konstigt och nya känslor för jag vet att det här var min sista match här på Emirates Stadium. Jag önskar att vi hade vunnit matchen så att vi kunde avsluta säsongen på ett positivt sätt. Vi satte oss i en bra situation i matchen för att kunna nå Champions League, men vi klarade inte av det idag.

Cech har dock en chans kvar att få avsluta säsongen - och karriären på ett bra sätt.
- Jag vill gå till final och lyfta en sista pokal. Alla i Arsenal förtjänar det så jag hoppas vi kan fixa det. Vi behöver ladda om för torsdag för det är en viktig match.
Arsenal har 3-1 från det första mötet med Valencia. Nu väntar returen på Mestalla.

Om att karriären snart är slut säger Cech:
- Jag måste säga att jag är tacksam mot alla här för jag kom från en rivaliserande klubb och alla accepterade mig. Jag har alltid trott att om du jobbar för laget och jobbar hårt och ger allt för tröjan. Förhoppningsvis har jag gjort det. Jag hoppas att min sista match blir i Baku. Det skulle vara det bästa.