Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba var den Arsenalspelare som drog in mest poäng.

Arsenal Swedens Fantasy-PL avgjord

fre 17 maj 2019 kl 10:15

Arsenal Swedens Fantasyliga är avgjord. Och det blev spännande på slutet.

Att det alltid finns nästa säsong är väl det som vi Arsenal-supportrar brukar intala oss själva efter en säsong som inte riktigt gått som vi hoppas i Premier League, men det var en fantastiskt spännande avslutning på säsongen, vi hade ett två häst-race om ledartröjan och fyra lag som kämpade om dom två återstående platserna där ingen av dom verkade vilja ta en Champions League-plats. Nu slutade det inte riktigt som vi hoppats på men vi har fortfarande chans att avsluta säsongen med en titel när vi möter Chelsea i Europa League-finalen i Baku.

I Arsenal Swedens Fantasy-liga avslutade det finaste laget av dom alla Jönsoborgs AIS ligan på plats 276, ingen topp 4 trofé i år heller, men som vi sa, det finns alltid nästa säsong ...

Bäst lycka i maj hade Jesper Malm och hans Wenger FC (en Wenger-avslutning på säsongen!), 165 poäng kammades in, endast en poäng bakom kom TikiTaka BK med 164, Christoffer´s XI tog tredjeplatsen med 162 poäng.

När vi ska summera säsongen så blev det ofantligt spännande, skulle Andreas Olofsson och hans Storsöder FC lyckas hålla undan för Robin Falks RazzRaketer som legat högst upp under större delen av säsongen, och när säsongens sista match spelats så blev den här kampen lika spännande som avslutningen i Premier League. Två poäng! Det var allt som skiljde dom två högst upp i ligan, Storsöder FC lyckades hålla undan med nöd och näppe med 2421 poäng medans RazzRaketer med sina 2419 poäng tog andraplatsen. Trea i ligan kom Gustav Edström som lyckades få ihop 2400:- poäng med hans Eintracht Eda.

Mo Salah lyckades inte helt oväntat vinna spelarnas poängliga, Egyptiern som vaknade till liv i säsongens sista matcher lyckades hålla undan för Eden Hazard som kom två och Raheem Sterling tog tredjeplatsen.

Arsenals Golden Boot-vinnare Pierre-Emerick Aubameyang kom på sjundeplats i den totala poängligan och blev såklart med det bästa Arsenal-spelare. Alexandre Lacazette blev kvar på andraplatsen och tysken mellan stolparna Bernd Leno blev tredje bästa poängplockare.

Tack för den här säsongen, strax är det dags för nästa säsong, kommer Storsöder FC kunna vara med i toppen nästa säsong med?

Ett stort grattis till Andreas Olofsson och hans Storsöder FC till segern!
Förstapriset i tävlingen är en matchtröja - och vi kommer att kontakta vinnaren inom kort.