Medlemmar: 3706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Laca är nöjd med säsongen.

"Jag har spelat min bästa fotboll i år"

tis 21 maj 2019 kl 19:26

19 mål och utsedd till säsongens spelare på Arsenal.com. Alex Lacazette har haft en bra säsong. - Jag har spelat min bästa fotboll i år, säger han.

En match kvar på säsongen - Europa League-finalen i Baku mot Chelsea. Men när Alexandre Lacazette summerar nu så säger den franske anfallaren:
- Jag har spelat den bästa fotbollen i min karriär den här säsongen, inte bara för målen utan för mitt spel. Jag har verkligen utvecklats, säger Laca till Arsenal Player.
- Att kunna vara med och bidra utan att göra mål är viktigt för laget. Jag njuter verkligen jobba så här för mina lagkamrater för jag vet att det blir lättare för dem.

Om utnämningen till årets spelare säger han:
- Individuella utmärkelser är inte jätteviktiga. Det är alltid kul, så klart, att få dem, men det är inte det första jag tänker på när jag spelar fotboll. Jag vill vinna titlar, som Europa League.

Men trots den fina säsongen som Lacazette haft fick han återigen inte vara med i det franska landslaget. När Didier Deschamps idag meddelade truppen till matcherna mot Bolivia (vänskapslandskamp), Turkiet och Andorra (EM-kval) fanns inte 28-åringen med.