Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Frågan är om nästa veckas Europa League-final ens kommer bli fullsatt?

Finallagen skickar tillbaka 6000 biljetter

fre 24 maj 2019 kl 10:56

Baku kommer inte få besök av några större mängder fans från Arsenal och Chelsea. Nu rapporteras att finallagen skickar 6 000 biljetter till UEFA som de inte kunnat sälja.

Ända sedan det blev klart att Arsenal ska lira final i Europa League-final har det varit kaos och irriterat bland fansen. Det är dyrt och svårt att ta sig till Baku i Azerbajdzjan där finalen mot Chelsea spelas.
Klubbarna fick bara 6 000 biljetter var.
Och på grund av relationerna mellan värdlandet och Armenien kan inte Henrikh Mkhitaryan resa med och spela finalen.

Nu kommer rapporter från England att finalklubbarna har väldigt svårt att sälja sin biljettilldelning. Sky rapporterar att Arsenal "bara" sålt 4 000 plåtar till finalen på onsdag nästa vecka. Chelsea ska bara ha fått iväg hälften av det och nu kommer klubbarna att skicka tillbaka 6 000 biljetter till UEFA.

Men det är inte bara klubbarnas fans som har svårt att ta sig till Baku. Turneringens sponsorer har samma dilemma. Times rapporterar att UEFA fått tillbaka massor med biljetter därifrån också.
Snart kanske även det europeiska fotbollförbundet fattat det alla andra fattat - att det var idiotiskt att lägga en final i Azerbajdzjan.