Medlemmar: 6151 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger saknar Arsenal.

"Jag vet inte om jag kommer tillbaka"

fre 24 maj 2019 kl 12:46

Arsene Wenger har hela tiden sagt att han ska träna ett fotbollslag igen efter avskedet från Arsenal. Nu verkar det inte lika säkert.

Efter förra säsongen gick Arsenal och Arsene Wenger skilda vägar efter nästan 22 år. Sedan dess har fransmannen tagit tid borta från fotbollen - men han har hela tiden snackat om att han vill tillbaka.
Frågan är om det verkligen blir så.
Igår pratade 69-åringen på en lansering av PlayerMarker och då sade han:
- Kommer ni få se mig i fotbollen igen. Som tränare ... jag vet inte.

- Under det här året har jag gjort en del välgörenhetsjobb och konferenser och jag har gillat det. Det är lite mindre fokus och mindre stress. Jag får bättre perspektiv på vad som händer. Jag ser när tränare gör misstag, men jag betalar inte priset för det. Jag kom till slutsatsen att jag vill dela med mig av vad jag lärt mig i livet, för jag tycker att livet bara är användbart om du, vid någon tidpunkt, delar med dig av vad du vet. På vilket sätt kommer det att bli? Blir det hur man vinner fotbollsmatcher eller på något annat sätt? Det är vad jag har bestämt och det beslutet kommer väldigt snart. Fotboll är min passion. Jag kommer tillbaka snart, men jag kan inte berätta exakt hur.

Wenger pratade även om att han tycker att det är en mardröm att lägga en Europa League-final i Baku och att han saknar Arsenal.
- Jag gav 22 år av mitt liv till klubben. Varenda minut tillägnade jag klubben och jag saknar värderingarna som vi skapade. Jag håller på Arsenal, det kommer alltid att vara min klubb.