Medlemmar: 8779 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Emery laddad på gårdagens presskonferens.

Emery: "Vi kan nå vårt mål"

ons 29 maj 2019 kl 15:21

Europa League-final ikväll. Då kan Arsenal både vinna en titel - och knipa en Champions League-biljett. - Det kommer att bli tufft, men vi har chansen, säger Emery.

Arsenal missade chansen att knipa en Champions League-plats via Premier League. Nu har man chansen igen.
Och dessutom vinna en titel.
- Champions League är vårt mål, säger Unai Emery.
- Vi visste att det skulle bli tufft när säsongen startade. Nu har vi chansen att nå det ändå och utmaningen är att vinna en titel och få spela Champions League nästa säsong. Vi är inne i vår process och jag säger samma sak nu och när vi startade, det kommer att bli tufft, men vi har chansen. Vi kan vara nöjda att vi har den här utmaningen att göra det bra så att vi når dit.

Finalen kickar igång klockan 21 ikväll och en av de stora laguttagningsfrågorna på förhand var om Emery väljer att spela vidare med Petr Cech eller om han ger förstekeepern Bernd Leno chansen i finalen mot Chelsea.
- Jag respekterar Petr väldigt mycket. Hans karriär har varit fantastisk. Han är en bra person och en bra keeper och han förtjänar att vi tror på honom. Kan kan starta eller inte starta, jag ska bestämma det.