Medlemmar: 8902 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Elneny och Koscielny är på Fenerbahces radar.

Fenerbahce jagar Arsenalduo

tis 4 jun 2019 kl 13:31

Turkiska Fenerbahce vill förstärka laget med två Arsenalspelare. Enligt lokal media är både Laurent Koscielny och Mohamed Elneny aktuella för Istanbulklubben.

När Arsenal var i Baku och spelade Europa League-final mot Chelsea förra veckan sägs det att Fenerbahces sportchef Damien Comolli träffade The Gunners ledning för att snacka transfers.
Spelarna det rör sig om är Laurent Koscielny och Mohamed Elneny.
Det skriver turkiska Fotomac.

Koscielny har ända sedan förra sommaren funderat på sin Arsenalframtid och under våren har det varit snack om att den franske lagkaptenen ska lämna klubben efter säsong. 33-åringen har ett år kvar på kontraktet, men det finns intresse från klubbar både i Europa och Kina. Tidigare har det snackats om att Rennes, Milan och Bayer Leverkusen vill värva honom.

När det gäller Elneny så har han kontrakt med Arsenal till 2022, men egyptiern har fått ytterst sparsamt med speltid under nye tränaren Unai Emery. Under vintern surrades det om att Roma och några Premier League-klubbar var intresserade.