Medlemmar: 3658 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Milan sägs vara beredda att köpa Torreira

Milan jagar Torreira

tor 20 jun 2019 kl 09:18

Lucas Torreira har haft en bra debutsäsong i Arsenal. Men uruguayanen trivs inte helt och hållet i England - och ny ryktas det att Milan jagar mittfältaren.

Lucas Torreira kom till Arsenal från Sampdoria förra sommaren. Efter att ha gjort en strålande inledning i sin Arsenal-karriär spelade mittfältaren in sig i de flesta fans hjärtan. Men nu kommer rykten om att mittfältaren inte ska trivas så bra i England. Marco Giampaolo som tidigare tränade Torreira i Sampdoria har tagit över Milan - och ska enligt rykten vilja värva 22-åringen.

Torreiras agent, Pablo Bentancurt, har nu uttalat sig. Och lagt lite mer ved på brasan om en eventuell flytt.
- Jag vet ingenting om Rossoneris intresse, ingen har kontaktat mig. Jag har läst om den här möjligheten via pressen, säger agenten.
- Om Giampaolos samtal skulle vara speciellt för Lucas? Ja, absolut.

Den eventuella prislappen för Torreira ska ligga omkring £40m.
Torreira själv fick frågan i förra veckan om hur livet i England var. Och 22-åringen verkar inte helt nöjd med omställningen.
På frågan om vad han gillar med England svarade han:
- Jag vet inte om det är så många saker jag tycker om. Jag tycker det var bättre i Italien. England är en helt annan värld, ett väldigt stort land.

Men även vädret och språket har varit en svårighet för Torreira.
- Språkbarriären har kostat mig, att inte ha möjligheten att relatera till mina kamrater och med folket. Det är väldigt svårt när man inte kan ha en dialog. Även klimatet är svårt. Du kan gå ut en morgon och det är molnigt, sen kommer du hem sent och det är molnigt.