Medlemmar: 4978 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Petr Cech återvänder som väntat till Chelsea.

Cech klar för Chelsea

fre 21 jun 2019 kl 11:29

Det blev som förväntat. Petr Cech börjar jobba för Chelsea.

Det har under hela våren snackats om att Petr Cech ska till Chelsea och jobba när spelarkarriären är över. Men när Sky dryga veckan innan Eurpa League-finalen gick ut och sade att det var klart kände keepern att han var tvungen att förneka uppgifterna.
På Twitter skrev han:
"Trots nyheterna som kom ut idag så är det som jag sagt till alla tidigare, jag kommer att fatta ett beslut om min framtid efter den sista matchen. Nu är mitt enda fokus att vinna Europa League med Arsenal".

I Baku släppte Cech in fyra bollar och Chelsea vann med 4-1. Innan finalen blossade en debatt upp om det var lämpligt att Cech stod, dels för att Bernd Leno är förstekeeper och dels för flyttryktena till finalmotståndaren.
Men Unai Emery valde Cech.

Idag visade det sig att flyttryktena var alldeles sanna för Chelsea och Cech är nu överens. Tjecken kommer att bli "Technical and Performance Advisor" i sin gamla klubb.