Medlemmar: 6340 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Italien på riktigt blir det för Ospina som köps loss av Napoli.

Bekräftat: Ospina klar för Napoli

tor 4 jul 2019 kl 19:28

David Ospina har nog all anledning att jubla. Hans permanenta övergång till Napoli är nämligen klar.

Arsenal meddelade nyss att dealen med Napoli för David Ospina är klar. Den colombianske keepern har varit utlånad till den italienska klubben den gångna säsongen och under hela våren har det snackats om att Napoli vill löpa loss 30-åringen.
Det har man nu gjort.

Tidigare i somras snackades det om att Napoli och Arsenal var överens om att priset på Ospina skulle vara £4 miljoner. Det ska ha funnits en klausul i colombianens kontrakt med Napoli att om han spelade 25 matcher skulle han behövas köpas loss. Nu spelade han bara 24, men Napoli väljer ändå att värva Ospina permanent.

Keepern kom till Arsenal sommaren 2014 från franska Nice. Totalt spelade han 70 matcher för The Gunners.