Medlemmar: 6090 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal

Arsenals A-lag samlades idag på Colney för sommarens första gemensamma träning.

Arsenal igång med träningen

lör 6 jul 2019 kl 14:18

Ungdomarna lirar match - och A-laget börjar träna. Försäsongen för Arsenal är nu igång.

Unai Emery samlade idag de A-lagsspelare som inte lirat/lirar i sina landslag på London Colney för säsongens första gemensamma träning. Med fanns där nyförvärvet Gabriel Martinelli och ungdomsspelarna Bukayo Saka, Deyan Iliev, Emilie Smith Rowe, Kelechi Nwakali, Ben Sheaf och Matt Macey.
A-lagsspelarna som var närvarande var enligt Jeorge Bird: Mesut Özil, Skhodran Mustafi, Konstantinos Mavropanos, Pierre-Emerick Aubameyang, Alex Lacazette, Ainsley Maitland-Niles, Laurent Koscielny, Bernd Leno, Carl Jenkinson, Calum Chambers, Nacho Monreal, och Emiliano Martinez.
Rob Holding, som kämpar sig tillbaka från skada, var också med.

En kombinerad Arsenalelva lirar idag träningsmatch mot Boreham Wood. Enligt Arsenal.com så är det denna trupp som reser till Meadow Park för att spela träningsmatch som börjar klockan 16.00:
Arthur Okonkwo, Karl Hein, Dominic Thompson, Zech Medley, Mark McGuiness, Zak Swanson, Harrison Clarke, Joseph Olowu, Mazeed Ogungbo, Matthew Smith, Sam Greenwood, Ben Cottrell, Nathan Tormey, Xavier Amaechi, Flo Balogun, Tyreece John-Jules, James Olayinka, Trae Coyle, Robbie Burton, Matthew Dennis