Arsenal jublar efter att John-Jules kvitterat.

Det unga Arsenallaget inledde knackigt. Men i paus kom Tyreece John-Jules in och räddade The Gunners.

Medan de A-lagsspelare som är tillbaka efter semestern drog igång försäsongsträningen öppnade en Arsenal XI matchandes på Meadow Park. Där väntade "bortamatch" mot Conferencegänget Boreham Wood.
Steve Bould hade ansvaret för det mixade juniorlaget.
Och det blev en målrik historia inför 2 766 personer.

Redan efter 15 minuters spel hade hemmalaget skaffat sig en 2-0-ledning. Men Arsenal reducerade när Matt Smith nätade i den 40:e minuten. Skottet satt säkert bakom den förre Gunnerskeepern Ryan Huddart.
Glädjen blev dock kortvarig för fyra minuter senare skaffade sig Conferencelaget en tvåmålsledning igen när McDonnell nätade.

Bould gjorde ett gäng byten i paus och ytterligare ett par efter en timme. Och det som stack ut var inhoppet av Tyreece John-Jules. Anfallaren sköt snyggt 3-2 mellan benen på en försvarare och in vid stolpen.
Kvitteringen, 3-3, kom med 20 minuter kvar att spela på straff.