Medlemmar: 6154 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Saliba ska nu vara klar för Arsenal enligt fransk media.

Saliba klar - skriver femårskontrakt

tis 9 jul 2019 kl 13:59

Uppgifter från Frankrike säger att William Saliba är klar för Arsenal. Kontraktet ska vara på fem år.

Det är den franske journalisten Manu Lonjon som skriver att dealen är klar. William Saliba ska ha signerat ett femårskontrakt med Arsenal och klubbarna är överens om övergångssumman som lär vara på runt 30 miljoner euro.
Som vi rapporterat om tidigare kommer mittbackens att lånas ut tillbaka till St Etienne nästa säsong.

Nu väntar vi bara på en officiell presentation från Arsenal.

Kommentarer

Bild för Andreas Näsström

Jag gläds verkligen över denna värvning! Hoppas att vi kan förstärka backuppsättningen redan till kommande säsong också. Nog för att Bellerin och Holding kan komma in och göra skillnad men så bedrövligt det sett ut senare säsonger och i synnerhet den sista så måste vi rycka upp oss mer än bara lite på den fronten

Bild för Thomas Gjälby

Tror att Holding kommer göra skildnad i år och till nästa år kommer vi få ordning!

Bild för Mijolo

Jag tror också på Holding, han har inte fått den speltid han förmodligen behövt! Hoppas du har rätt. Utifrån knepig ekonomisk situation är värvningen av Saliba en bra affär i nuläget, han blir inte sämre av att vara utlånad denna säsong!

Mijolo