Medlemmar: 6089 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

League one nästa för Ben Sheaf.

Ben Sheaf lånas ut till Doncaster

fre 12 jul 2019 kl 13:22

I vanlig ordning fortsätter Arsenal att skicka ynglingar på lån. Nu är det Ben Sheaf - som är klar för Doncaster Rovers.

Ben Sheaf har gjort två A-lagsmatcher för Arsenal. I oktober 2017 fick han hoppa in i Europa League mot Röda Stjärnan och i Ligacupen samma säsongen fick han ytterligare några minuter mot West Ham.
Han har varit utlånad tidigare till Stevenage.
Nu är det dags igen.

Arsenal meddelade idag att mittfältaren, som också spelat mittback, kommer att spendera säsongen 19/20 på lån i Doncaster Rovers. 21-åringen säger så här om sitt kommande tid i League one-klubben:
- Det känns riktigt bra att ta det här steget uppåt. Jag känner att jag är klar med U23-fotboll och det här är en bra möjlighet att få erfarenhet. Jag vill nu bara komma in i det, lära känna grabbarna och imponera på managern. Jag har spelat mittback de senaste säsongerna, men innan det så lirade jag på mittfältet. Jag gillar båda positionerna och kommer att göra mitt bästa.